Cunoscutul polițist Marian Godină se află în concediu de creștere a copilului. Hotărârea familiei sale însă a fost întâmpinată cu multe critici în spațiul social-media.

În vara anului trecut, Marian Godină a devenit tată, soția lui Georgiana aducând-o pe lume pe fetița lor, Maria.

 „Nu iau 100 de milioane pe lună“

Polițistul a spus la cât se ridică venitul său lunar în timp ce se află în concediu paternal.

„La mine e o situație mai specială, eu atrag reacții urâte din simplul fapt că am devenit o persoană publică iar mulți nu se pot obișnui cu lucrul ăsta, sunt invidioși, iar acum că stau acasă și mai primesc și bani pentru asta, invidia lor a crescut. (…) Au fost foarte mulți care mi-au scris că tocmai pentru a nu-și auzi astfel de lucruri din partea colegilor au renunțat să-și mai ia concediu de creștere a copilului și acum au spus că le-a părut rău că n-au făcut asta”, a spus Marian Godină la Europa FM.

Polițistul recunoaște că a fost mai avantajos pentru familia lui ca el să stea acasă cu fiica sa Maria.

„Nu iau 100 de milioane pe lună, dar n-am ascuns că stau acasă și din criterii financiare. Am făcut niște calcule și am stabilit cu soția că este mai avantajos, atât financiar, dar mai ales pentru sufletul meu. La poliție am luni când iau 5.000 de lei și alte luni în care nu iau. Atât îmi intră mie pe card”.

Ce salariu are după o carieră de 16 ani în cadrul Poliției Române

Pentru luna ianuarie a anului trecut, polițistul brașovean a primit pe card 4.953 de lei. „Pentru luna ianuarie, am încasat un salariu de 3.689 de lei, din care 872 de lei îi reprezintă orele de weekend, adică bani pe care nu i-aș fi luat dacă nu aș fi lucrat sâmbăta și duminica. La suma de 3.689 de lei s-a adăugat norma de hrană în valoare de 1.002 lei și norma de echipament (care va fi tăiată) în valoare de 262 de lei. Deci 3.689+1.002+262=4.953 de lei (total pe card)”.

Foto Facebook