„Regina muzicii populare” Irina Loghin este solicitată la o mulțime de spectacole, dar și evenimente private. 

Irina Loghin rămâne una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România și probabil cea mai solicitată, când vine vorba de un concert pentru o nuntă. La aproape 85 de ani, Irina Loghin are agenda plină și câștigă bani buni din nunți, unde încântă publicul nu doar cu cântece, ci și cu bancuri.

Ce tarif are Irina Loghin la evenimente

Irina Loghin cere 2.000 de euro pentru un recital, la nunți.

”Irina Loghin are și acum, la 84 de ani, un succes imens, se numără printre favoriții spectatorilor și în 2024. Are și un onorariu bun, în jur 2.000 de euro pentru un recital, la nunți. Dar merită, căci, de banii aceștia, Irina Loghin spune și bancuri, știe cu zecile! Lumea se simte bine și o cheamă mereu, este o artistă care și-a păstrat fanii, fiind prezentă și în online, pe conturile sociale, unde postează și momente frumoase din viața de familie”, a declarat un organizator de evenimente pentru playtech.ro

Irina Loghin nu doarme la hoteluri după concerte

Cântăreței nu-i place să doarmă în hoteluri și, deși are cameră rezervată, preferă ca, după spectacol, să plece acasă: ”Atunci când are spectacole în afara Bucureștiului, dacă este într-un oraș mai apropiat, Irina Loghin nu doarme la hotel, deși primește o cameră, la fiecare eveniment. O ține să se mai odihnească, să se schimbe, dar nu să și doarmă, peste noapte. După ce și-a terminat programul artistic, ea se grăbește să ajungă acasă, la vila ei din București, unde este așteptată de soț. Are un impresar, care o ajută cu absolut tot, este și șofer și bodyguard, este de toate, un om tare de treabă”

Irina Loghin este căsătorită cu fostul campion la lupte greco-romane Ion Cernea și este mamă a doi copii, Ciprian și Irinuca.

Foto FAcebook