Deja cunoscută de o planetă întreagă și urmărită de milioane de persoane pe rețelele de socializare, Ivana Knoll, fostă finalistă la Miss Croația în 2016, s-a făcut din nou remarcată în tribunele Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

Prezentă pe stadion pentru a-și susține echipa națională împotriva Braziliei, Ivana Knoll a avut un scurt dialog cu mai mulți stewarzi, printre care și o femeie, înainte de startul partidei.

Până acum nu se știe exact ce au vorbit forțele de ordine din tribune cu fosta finalistă Miss Croația, însă un lucru este clar: echipa ei favorită s-a calificat în semifinale, acolo unde va întâlni Argentina lui Lionel Messi! Asta după ce Croația a trecut de Brazilia (1-1 după 90 de minute, 4-2 după penalty-uri) și Argentina a trecut de Olanda (2-2 după 90 de minute, 4-3 după penalty-uri).

Chiar dacă a purtat o discuție cu stewarzii înainte de meci, Ivana Knoll afirma zilele trecute că nimeni nu s-a luat de ea pentru ținutele purtate în tribunele stadioanelor de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar.

„Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și că ne lasă să îmbrăcăm cum vrem. De aceea am purtat aceste ținute. Nu am primit reacții negative. Qatarezii și arabii au venit să facă poze cu mine, chiar și femeile au venit să se pozeze cu mine, în ținuta pe care am purtat-o la ultimul meci. E minunat că acceptăm că suntem diferiți”, a spus Ivana Knoll într-un interviu pe care i l-a acordat lui Piers Morgan.

În schimb, antreprenorul Mohammed Hassan Al-Jefairi, din Qatar, afirma recent că arabii nu sunt deloc de acord cu ținutele purtate de croată.

„În caz că vă interesează, o pozau pentru că nu erau de acord cu felul în care ea s-a îmbrăcat, nu pentru că le plăcea cum arată. S-a afișat într-un mod care nu se potrivește cu cultura din țara noastră. Orice cetățean qatarez vă poate confirma acest lucru. O fotografiau probabil pentru a face o plângere împotriva acesteia”, a scris Mohammed Hassan Al-Jefairi pe Twitter.