Robert Negoiţă are o avere colosală, fiind printre cei mai bogați politicieni.

În 2012, când a câștigat primul mandat de primar la Sectorul 3 al Capitalei, Robert Negoiță avea în declarația de avere de 111 apartamente pe care le construise în cartierul Confort City.Nu le-a vândut. Dar nici nu le mai deține. Potrivit declarațiilor sale de avere din perioada 2015 – 2017, apartamentele i-au fost executate silit de ANAF și de bănci și au ajuns la diverse firme și persoane fizice, potrivit sportmedia.ro.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei este cel mai bogat dintre cei 7 primari din București.

Potrivit celei mai recente declarații de avere, Negoiță nu mai are niciun apartament. Deține în continuare:

- 14 terenuri agricole

- 11 terenuri intravilane

- cele 4 case și alte câteva construcții a căror destinație nu e precizată, în Popești Leordeni și Voluntari

- acțiuni în valoare de 52 de milioane lei la firme de familie

- salariu net de 185.736 lei/an pentru activitatea de primar de sector și un venit net de 23.341 de lei anual ca membru în Comitetul European al Regiunilor. Per total, în medie, e vorba despre un venit curent de circa 17.500 lei net/lună.

Primarul cu cele mai mari datorii: 58 de milioane de euro.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, are o datorie uriaşă, de peste 54 de milioane de euro către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), conform cele mai recente declaraţii de avere, postată pe site-ul Agenției Naționale de Integritate (ANI).

Datoria către Fisc ar data din 2009, conform menţiunii care însoţeşte declaraţia de avere a edilului. El mai datorează sute de mii de lei şi Primăriilor din Voluntari şi Afumaţi şi chiar peste 3 milioane de lei primăriei Popeşti-Leordeni, unde deţine cele mai multe proprietăţi.

Foto Facebook