Simona Halep a primit o suspendare de patru ani pentru acuzațiile de dopaj și neregulile din pașaportul biologic. De mai bine de un an de când n-a mai jucat, sportiva a pierdut o parte dintre contractele de publicitate pe care le avea.

Cu toatea acestea, situația ei financiară este foarte bună. Simona Halep are investiții însemnate în imobiliare, atât pe Litoral, cât și pe Valea Prahovei. 

Dezvăluirile lui Mitică Dragomir

Dumitru Dragomir a vorbit despre Simona Halep și modul în care a fost susținută de părinții ei, încă din copilărie, dar și despre câți bani are în conturi.

Dubla câștigătoare de Grand Slam în vârstă de 32 de ani a acumulat o avere impresionantă ce ajunge până la 40 de milioane de euro. Recent, Simona Halep a luat decizia să își vândă casa de milioane de euro pe care o deținea. Dumitru Dragomir spune că a făcut asta pentru a-și cumpăra o locuință și mai mare.

"Halep și-a vândut casa, să își ia alta mai frumoasă. Are vreo 35-40 de milioane de euro în conturi. Familia ei este de respectat, îi cunosc. Ăia și-au vândut casa pentru antrenamente, când era ea pe rampa de lansare. Și-au vândut casa să o susțină financiar.Tatăl ei este un domn, mama ei o doamnă. Halep e o doamnă, ține minte. Un părinte adevărat, nu există risc în a face bine, nu există nici risc, nici pierderi, nimic, când ajuți copilul.Ce e mai scump în viața asta? Copilul. Nu sunt părinți ăia care nu au grijă de copii. Băi fraților, vreau nepoții mei să plece de pe altă platformă, pentru asta mă lupt. Copiii tăi să învețe carte, să fie sănătoși și să le dai o stare materială în care să nu fie slugile altora. Marii academicieni, de ce au învățat carte? Pentru un trai mai bun”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik. 

În ciuda suspendării, Simona Halep continuă să se antreneze

Simona Halep s-a antrenat în ultima perioadă la CF Tennis Academy, o academie din Emiratele Arabe Unite înființată în anul 1997.

Foto Facebook