Au trecut aproximativ patru ani de când Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, actualul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a ucis un om în urma unui accident rutier.

Potrivit datelor de la dosar, Mario Iorgulescu era drogat și beat în momentul în care a produs accidentul rutier: mașina condusă de el cu o viteză de aproximativ 160 km/h a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal cu un autoturism condus de un tânăr care a murit pe loc.

Imediat după producerea accidentului, pe motiv că nu are discernământ, nu este lucid și are probleme cu memoria, Gino Iorgulescu l-a dus de urgență pe Mario în Italia, la o clinică privată, iar de atunci se știu foarte puține lucruri despre el.

Zilele trecute a avut loc ultimul termen de judecată al procesului, iar magistrații au anunțat că pe 11 octombrie 2023 vor da sentința definitivă în acest caz. Inițial, Mario Iorgulescu a primit 15 ani și opt luni de închisoare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), însă familia acestuia a făcut recurs.

Pe holurile tribunalului, la acest ultim termen înainte de sentință, părinții tânărului ucis de Mario Iorgulescu s-au întâlnit cu Gino Iorgulescu și i-au spus acestuia câteva cuvinte.

„Vreți să lăsați criminalul în libertatea, iar copilul nostru putrezește în mormânt”, au spus, potrivit celor de la Cancan, părinții tânărului ucis de Mario Iorgulescu.