David Popovici, multiplu campion mondial și european la natație surprinde din nou prin modestia sa. După ce a fost surprins în timp ce aștepta STB-ul într-o stație de autobuz, acum sportivul a fost imortalizat de paparazzi la volanul unei mașini second hand.

După ce și-a luat permisul, Regele Natației și-a cumpărat prima mașină.

Autovehiculul pe care îl conduce marele campion David Popovici valorează puțin peste 13.000 de euro și este din anul 2014. David Popovici și-a luat un model mai vechi de Audi A3, care valorează 13.250 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Sportivul și iubita lui Taisia au fost surprinşi într-un bistro din zona „Floreasca”, acolo unde au luat prânzul. Ei au ajuns la volanul unui Audi A3, potrivit prosport.ro. Deși avea posibilitatea financiară să-și achiziționeze un bolid de lux, David Popovici a ales să-și cumpere o mașină obișnuită.

Recent, campionul nostru le-a împărțit copiilor bolnavi de cancer fundițe aurii, făcute din medalia de aur câștigată la Mondialele de la Budapesta, din 2022.

Din medalia lui Popovici s-au făcut zeci de fundițe

Înotătorul român și-a donat în mai medalia de aur câștigată în proba de 200 m liber la Campionatele Mondiale de la Budapesta din 2022. Medalia a fost topită și transformată în zeci de fundițe aurii. Dublul campion mondial a declarat că toţi copiii bolnavi de cancer au nevoie de ajutor.

"Am ales să donez o medalie de suflet, foarte importantă pentru mine, către cei care au mai mare nevoie de ea, pentru ca speranţa să meargă mai departe. Adevărul este că, de departe, cel mai important campionat este campionatul vieţii, menţinerea sănătăţii. Copiii diagnosticaţi cu cancer au nevoie de susţinerea noastră. Talentele pe care le au, ambiţiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiţi să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei nişte oameni extraordinari.

Pentru a fi cât mai mulţi cei care ajută aceşti copii, vă invit pe voi toţi să donaţi puţin din timpul vostru pentru a da un share programului #SperantaNuMoareDeCancer astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie. Credeţi-mă, fiecare dintre voi contează, fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o şansă mare de supravieţuire pentru aceşti copii", a spus Popovici în mai.

Foto FACEBOOK