Victor Pițurcă a avut o relație extraconjugală cu Vica Blochina. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Edan.

Fostul selecționer a avut o relație extraconjugală cu fosta balerină timp de 16 ani, pe când lituanianca era dansatoare la barul Melody din București.Din acest motiv, blondina de 47 de ani este supranumită „cea mai cunoscută amantă din România. 

De mai bine de un an, Edan locuiește cu fostul selecționer și este crescut de Maria, soția acestuia.

Vica Blochina a mărturisit că a făcut multe sacrificii ca Victor Pițurcă să recunoască copilul. Deși instanța a decis la vremea respectivă ca Piți să îi dea lunar fiului său 10.000 de euro, fosta balerină a făcut o înțelegere cu el și au decis ca suma lunară să fie de 1.500 de euro.

„Binele copilului e mai important decât binele meu. Eu mi-am ca Edan să nu crească cu probleme că nu e dorit. La noi a fost vorba de orgoliu. Mi-am dorit foarte mult ca el să nu sufere și am făcut foarte multe compromisuri. Am renunțat la o mare parte din pensia alimentară și am încasat foarte puțini bani de la Pițurcă. Am renunțat la 10.000 de euro. Eu câștigasem în instanță pensie alimentară de 10.000 de euro. 

După ce am fost la INML și am semnat... și s-a văzut copilul cu tatăl lui să facă testul de paternitate... Înțelegerea a fost să aibă grijă de copil, copilul să fie pe numele lui dacă eu renunț la banii ăia. I-am spus să scrie cât vrea el la pensie alimentară și să dea orice sumă de bani consideră el că trebuie să primesc pentru copil. Când am ajuns la notar suma de bani a fost 1.500 euro.”

 În acest moment, vedeta nu mai primește pensie alimentară, pentru că băiatul stă la Victor Pițurcă: Banii ăștia i-am primit pentru copil timp de... Acum nu primesc. Copilul stă la el. Eu prefer să aibă copilul relație bună cu tatăl decât să aibă mai mulți bani. Mi-am dorit foarte mult să cresc copilul așa cum trebuie 7 ani. Sunt foarte fericită că Edan a ales să locuiască la tatăl lui. M-am bucurat că a ales să locuiască într-un mediu unde sunt mai mulți bărbați, pentru că la mine acasă erau numai femei. Copilul e pe numele tatălui, Piți îl iubește mult pe Edan, copilul duce o viață frumoasă. Victor Pițurcă e un bărbat cu coloană vertebrală.”

„Eu sunt un om rece și cu copilul meu am fost la fel. Mi-am dorit copil. Copilul mi l-a dat Dumnezeu. Eu am știut că o să am copil. Eu am rămas însărcinată de ziua mea și... am rămas. Nu aveam niciun gând să scap de copil. M-a chinuit tatăl lui pe perioada de sarcină, pentru că încerca să mă facă să renunț. Eu înțeleg, dar știam că o să duc sarcina până la capăt”, a declarat Vica într-un podcast.

Foto Facebook