Fără doar și poate, Serghei Mizil este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea mondenă a Capitalei, iar fiecare apariție a lui este foarte mediatizată.

Făcând parte dintr-o familie care a fost foarte apropiată de dictatorul Nicolae Ceaușescu, Serghei Mizil a ajuns, așa cum era de așteptat, să se învârtă în cele mai înalte cercuri pe vremea comuniștilor. Iar acest lucru l-a ajutat să trăiască pe picior mare și în ziua de azi.

Invitat recent într-un podcast, Serghei Mizil s-a întâlnit cu Nicolae Ceaușescu, nimeni altul decât nepotul liderului comunist Nicolae Ceaușescu! Iar dialogul dintre ei a fost unul care s-a viralizat rapid.

Așa cum au afirmat amândoi, Serghei Mizil și Nicolae Ceaușescu se cunosc de 50 de ani și au ajuns să fie prieteni foarte buni.

„Am amintiri nenumărate cu Serghei Mizil. Bune niciuna! Dar de 50 de ani, de când ne cunoaștem și ne suportăm reciproc, avem o groază de amintiri. N-aș spune că am învățat ceva bun de la el, dar multe, da. În primul rând, m-am întâlnit cu niște personalități ale artei culturii, niște prieteni foarte buni ai dânsului.

Lăsând la o parte fața lui de păcălici, are un caracter deosebit, verticalitate și, chiar dacă te măscărește, când îți crapă buza te ajută, e lângă tine, de asta îl și suport de 50 de ani”, a spus nepotul lui Nicolae Ceaușescu.

Iar Serghei Mizil nu a rămas mai prejos și a făcut o remarcă prin care a vrut să-și înțepe prietenul: „E un derbedeu, un vagabond, un urmaș de dictator. Eu țin la el”.

foto: YouTube