În ultimele luni, Madonna a trecut prin mai multe episoade grele, după ce s-a îmbolnăvit și a ajuns chiar să fie internată în spital.

Ajunsă la aproape 65 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna august, vedeta a decis să își facă testamentul, iar presa din SUA a aflat cui îi va rămâne întreaga avere pe care o are Madonna.

Din câte se pare, banii vor fi împărțiți în mod egal între cei șase copii (doi biologici și patru adoptați) pe care îi are artista.

Astfel, întreaga avere va rămâne la Lourdes, în vârstă de 26 de ani, Rocco, în vârstă de 22 de ani, David, în vârstă de 17 ani, Mercy James, în vârstă de 16 ani, și gemenii Estere și Stelle, în vârstă de 10 ani.

„Folosirea hologramelor a fost o idee refuzată în totalitate de Madonna. Cântăreața nu vrea ca goana după bani a celorlalți să-i afecteze moștenirea culturală. Madonna a muncit întreaga viață la imaginea sa din prezent și vrea să-și mențină relevanța culturală chiar și după trecerea sa în neființă. Nu vrea să lase munca sa grea să fie batjocorită”, a afirmat un apropiat al Madonnei.