Caz cu adevărat neobișnuit! Un hoț înarmat cu o pușcă semi-automată le-a cerut iertare proprietarilor după ce le-a spart casa, le-a băut berea și le-a mâncat creveții. Ba mai mult, a lăsat și 200 de dolari pe un scaun pentru că a spart geamul locuinței unde a intrat prin efracție.

Un hoț a pătruns într-o casă din New Mexico, unde s-a spălat, a dormit și a mâncat. Ziua următoare, când proprietarii s-au întors acasă, l-au descoperit pe bărbat stând la masă. Infractorul avea asupra sa o pușcă semi-automată, potrivit Insider.

Păgubiții au declarat că hoțul a fost foarte rușinat și le-a cerut de mai multe ori să-l ierte că a pătruns în locuință.

Teral Christesson, în vârstă de 34 de ani, a pătruns în casa unor necunoscuți, s-a spălat, a băut berea găsită și a mâncat fructele de mare din frigider. Când proprietarii s-au întors acasă, l-au găsit pe bărbat stând la masa din bucătărie cu o pușcă AR-15 lângă el.

În mod surprinzător, hoțul le-a cerut scuze, a spus că avea nevoie de un loc în care să doarmă, iar apoi a lăsat 200 de dolari pe un scaun, și-a luat pușca și a plecat, după cum au relatat chiar proprietarii.

Polițiștii din Santa Fe l-au depistat ulterior când încerca să fure o mașină, iar bărbatul le-a spus că a lăsat cei 200 de dolari deoarece s-a simțit prost că a spart geamul ca să intre în casă.

Foto shutterstock.com