Cotidianul L'Equipe a publicat salariile uriaşe ale starurilor de la PSG. Iar marea surpriză este că: Messi nu e cel mai bine plătit din lotul vicecampioanei Franţei! 

Salariul mediu lunar brut al jucătorilor de la PSG se ridică la 990.000 de euro. Paris Saint-Germain, ocupanta primului loc în campionatul Franţei, eliminată din Liga Campionilor în faza optimilor de finală de Real Madrid, este echipa care acordă cele mari retribuţii jucătorilor şi staff-ului tehnic din Franţa.

Acum atacantul brazilian Neymar este lider în topul salariilor la PSG.

Neymar, cel mai bine plătit jucător al echipei

Neymar este cel mai bine plătit jucător de la echipa din capitala Franței. Starul primește, conform cotidianului L’Equipe, 4 milioane de euro brut pe lună. La această sumă se adaugă bonusuri de performanță.

Messi a acceptat reducerea salariului

Acest lucru a fost posibil după ce argentinianul Lionel Messi a acceptat o micșorare consistentă a salariului. În prezent, el ia 3,375 milioane de euro brut pe lună. Însă deținătorul celor șapte Baloane de Aur va încasa un bonus de fidelitate de 15 milioane de euro brut, dacă în vară rămâne la PSG.

Kylian Mbappe completează podiumul salariilor, cu 2,2 de milioane de euro brut pe lună.

Neymar are probleme cu alcoolul

Jurnalistul Daniel Riolo a anunțat la RMC Sport că vedeta braziliană se află într-o stare deplorabilă, având probleme cu alcoolul Fotbalistul lui PSG nu reușește să se mai antreneze, iar ruptura totală cu clubul  parizian s-a produs deja, conform lui Daniel Riolo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ ???????? (@neymarjr)

„Neymar nu se mai antrenează aproape deloc și este într-o stare jalnică, în pragul alcoolismului. El vrea să se răzbune pe PSG. Există o ruptură totală cu clubul și vestiarul.Fanii lui PSG nu dau doi bani pe prostiile lui Neymar. Trebuie să plece, distruge clubul. Fanilor lui PSG nu le pasă că nu o duce bine. Trebuie să-i semneze cecul (n.r - conducerea lui PSG) și să-l lase să plece. Face mult rău în interiorul clubului” , spune Daniel Riolo.

PSG, în top la salarii

În clasamentul salariilor jucătorilor din Ligue 1 stabilit de L'Equipe, primele 14 locuri sunt ocupate de componenţi de la PSG, club controlat din 2011 de fondul qatarian Qatar Investment Authority (QIA).

Jucătorul cel mai bine plătit din Europa, în afara Franţei, este portughezul Cristiano Ronaldo (Manchester United), care încasează 2,6 milioane de euro lunar.

După PSG, cluburile cele mai cheltuitoare în materie de salarii sunt Olympique Marseille (salariu mediu brut de 226.000 de euro), AS Monaco (185.000 de euro), Nice (130.000 de euro) şi Olympique Lyon (120.000 de euro).

Foto Instagram