Chiar dacă nu mai sunt într-o relație de aproximativ doi ani și, până la umră, au și divorțat în mod oficial, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în continuare pe buzelele tuturor.

Numele celor doi este asociat și în prezent, în ciuda faptului că antrenorul de la Craiova are o altă relație și chiar și un copil cu actuala lui parteneră.

Într-un interviu pentru Playtech, Anamaria Prodan l-a atacat din nou pe fostul ei soț, afirmând că acesta nu se intereseaza de copilul pe care îl au împreună. Asta chiar dacă antrenorul a revenit în România!

„Ce îmi doresc eu de la Reghecampf este să își vadă copilul, să vorbească cu el, să petreacă timp cu copilul lui, să îl ajute. Nu îl sună deocamdată pe Bebe, probabil își pune la punct toate chestiile cu echipa nouă. Noi încă așteptăm! A făcut atâtea procese, ca să i se stabilească pensie alimentară, ore de vizită, dar dacă tot a primit de la judecător ore de vizită, noi ne dorim să vină mii de ore. De copil trebuie să ai grijă toată viața, trebuie să fii un model pentru ei. Noi ne rugăm de el, îi trimitem mesaje ca să vină să își vadă copilul. Nu l-a mai văzut pe Bebe de multă vreme și nici nu avem nevoie de un tată de serviciu, ci de un tată permanent. Copiii se cresc permanent. A deschis niște procese doar de dragul de a face rău familiei, pentru că noi ne rugam de el în presă să vină să își vadă copiii, iar el stătea cu paharul de vin în față, la podcast, și spune că fetele nu sunt fetele lui. E rușinos! Te-ai făcut de râs la nivel național. Sunt fetele tale, pentru că le-ai crescut de la 5 ani”, a spus Anamaria Prodan.