Despărțit de câteva luni de soția lui, Dinu Maxer pare că își trăiește din plin viața.

Mai întâi, imediat după divorț, s-a aflat că ar avea o nouă iubită, de care s-a și despărțit rapid, după care artistul a dezvăluit că va urca din nou pe scenă cu trupa AXXA, al cărei lider este.

Recent, cârcotașii au afirmat că Dinu Maxer iubește din nou, iar cea care i-ar fi furat inima ar fi dansatoarea și actrița Magdalena Chihaia. Mai mult decât atât, cei doi au mers împreună în Dubai, iar tabloidele au afirmat că aceasta este dovada că artistul și tânăra sunt un cuplu.

Contactată de jurnaliștii de la Click, Magdalena Chihaia a recunoscut că a fost plecată cu Dinu Maxer, dar că acest lucru ar fi trebuit să rămână secret.

„După cum bine știți, eu și Dinu colaborăm și pe zona salsa. Am vrut să ținem secret motivul pentru care am plecat în Dubai, dar, având în vedere că ați descoperit acest lucru, vă spunem o parte din motivul plecării noastre: o să devenim brand ambasadori ai unui Festival organizat în Dubai în 2024. Mai multe detalii pe parcurs o să vă spunem, încă nu este momentul. Bineînțeles că, dacă am ajuns acolo, ne-am bucurat și de vizitarea unor muzee și am explorat și party-urile de acolo”, a spus tânăra.