Echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României! Farul Constanţa a câştigat titlul de campioană a României la fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-2 (1-2), duminică seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a noua, penultima, a fazei play-off a Superligii.

Fostul internaţional Ciprian Marica, acţionar minoritar la echipa de fotbal Farul Constanţa, a afirmat, luni, într-o postare pe Facebook, că Gheorghe Hagi este un geniu ca antrenor, după ce a câştigat titlul de campion naţional cu formaţia de la malul Mării Negre.

Gică Hagi are acum 90% din acţiunile Farul, iar Ciprian Marica 10%.

Ciprian Marica îl elogiază pe Gică Hagi

Fostul atacant al naţionalei a dezvăluit că „Regele” i-a spus la începutul acestui sezon că Farul va lua titlul.

"La începutul sezonului am avut o discuție cu Gică Hagi. Ne-a zis ca vom fi campioni. Nu prea poți să-l contrazici pe Hagi când vorbește de fotbal! Vă spun sincer, imi plăcea ce aud, dar credeam doar că are foarte mult entuziasm și că e prea devreme pentru o astfel de performanţă. 

Gică, m-ai uimit din nou! Felicitări! A venit momentul să-i dăm Cezarului ce e al Cezarului, ai demonstrat încă o dată că ești unic în fotbalul românesc. Nu mă feresc de cuvinte, ai fost un geniu că fotbalist, esti un geniu și ca antrenor Mulțumesc! Aceleași felicitări și echipei în intregul ei! Mulțumesc, băieți, că ați crezut și ați luptat chiar și atunci când alții nu vă dădeau nicio șansă!

Felicitări din tot sufletul și galeriei, fanilor! Eu voi aminti tuturor, cu orice ocazie, că Farul există datorită vouă și fără dragostea voastră pentru acest simbol, fără susținerea  voastră nu am fi astăzi aici! Fotbalul a reînviat în Constanța, în Dobrogea! Toti cei amintiți aici au demonstrat că triumful vine atunci când e unitate, când există încredere în profesioniști, în valoare, în muncă.

Inainte, Farul! Mulțumesc pentru niște sentimente pe care chiar mi-e greu să le descriu în cuvinte! Și trăisem și eu destule în fotbalul asta!@farulconstanta , a scris Ciprian Marica pe Facebook.

Foto Facebook