Recent, Claudia Pătrășcanu declara că își dorește să devină mamă din nou și să se recăsătorească, după divorțul de Gabi Bădălău. Acum vedeta și-a expus inelul de logodnă.

După un divorț care a durat mai mulți ani, Claudia Pătrășcanu este în al nouălea cer. Cântăreața iubește din nou și e gata să o ia de la capăt. Bruneta le-a făcut o mare bucurie fanilor ei din mediul virtual, postând o imagine cu un inel, despre care însă nu a dat foarte multe detalii.

Se pare că artista iubește din nou și este gata să-și refacă viața. Claudia Pătrășcanu locuiește de ceva timp la Constanța, și, se pare că și noul iubit este tot de acolo. Pe parcursul divorțului cu scandal de Gabi Bădălău, acesta ar fi lăsat să se înțeleagă că fosta lui soție are deja un nou iubit, tot din zonă.

Claudia Pătrășcanu s-a fotografiat cu inelul pe deget: „Da sau nu?”

Claudia a postat poza în care iubitul i-a dat inelul de logodnă, protejând, deocamdată, identitatea bărbatului. Sub poză, solista a scris „Da ori nu?”, dar nu a divulgat și care a fost răspunsul ei la cererea în căsătorie.

Fosta soție a lui Gabi Bădălău anunța recent că e pregătită de căsătorie și să devină mamă din nou.

„Am spus că încă mai cred în iubire, în oameni, în cuvinte, în ochii oamenilor, în te iubesc, în îmbrățișări care îți oferă căldură. Eu o să fiu rezervată din acest punct de vedere, nu vreau să dau detalii din viața mea personală, eu am zis un lucru, că și dacă ar apărea cineva, nu aș încerca să expun, aș încerca să-mi țin relația cât mai rezervată. Nu că aș ascunde, că nu am cum să nu mă afișez cu el, dar eu nu aș vrea să fiu cea care expune, pentru că s-a întâmplat să-mi expun relațiile, să mi se ceară, dar eu acum cred în altfel de iubire, în chimie, în emoție. Un bărbat adevărat nu își va dori deloc să fie expus și nu va cere asta.”

„Eu sunt foarte fericită că am crescut și cresc doi copii atât de buni, încât pentru mine ceea ce gândesc, ce simt și ce își doresc ei contează foarte mult. Dacă cei mici își doresc pentru mine să fiu fericită, să mă recăsătoresc, să le mai fac un frățior sau o surioară, pentru mine asta spune mult. Copiii mei vor să mă facă fericită, nu vor să mă vadă singură, nu contează ce spune x, y, ei contează. Dacă copiii mei mi-au dat binecuvântarea lor, atunci pentru mine e totul. Dacă eu sunt fericită și ei sunt fericiți, totul e de la Dumnezeu. Dumnezeu lucrează prin mintea oamenilor, prin sufletul lor și așa mi-a dat mie puterea Dumnezeu să-i cresc și uite că astăzi de exemplu ei își doresc să mă recăsătoresc, să fiu fericită, să avem o familie”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru spynews.ro.

Foto Facebook