Ajuns la aproape 49 de ani, vârstă pe care o va împlini în toamnă, Laurențiu Reghecampf pare că este foarte fericit pe plan personal, chiar dacă din punct de vedere al carierei nu o duce tocmai bine.

Celebrul antrenor, care a trecut printr-un scandal uriaș în urmă cu mai mulți ani, când a decis să se despartă de Anamaria Prodan, a postat recent în mediul online mai multe imagini în care apare Liam, fiul său cel mic.

Într-o relație în prezent cu Corina Caciuc, femeie ce este din nou însărcinată cu antrenorul, Laurențiu Reghecampf a dorit să le arate și fanilor săi cât de frumos și de inocent este Liam. Iar clipul video pe care l-a postat pe Instagram a adunat rapid mii de like-uri din partea internauților.

„Doamne, cât e de frumos”, „Să vă trăiască”, „Minunăție de copil”, „Dumnezeu să îl binecuvânteze”, „Ce frumușel este” au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în dreptul imaginilor.

În ciuda scandalurilor în care a fost implicat, Laurențiu Reghecampf pare că a lăsat în urmă tot ce a ținut de vechea lui viață și a decis să meargă mai departe alături de femeia pe care o iubește și care urmează să-i dăruiască încă un copil în curând.

foto: Instagram