Zilele trecute, CRBL a trecut printr-o întâmplare nefericită: a făcut accident cu motocicleta.

Evenimentul a avut loc în județul Harghita, iar din primele informații care au apărut în presă se pare că artistul ar fi cel vinovat de producerea accidentului.

După cum au notat tabloidele, CRBL se afla pe motocicletă și a încercat să depășească o coloană de mașini, însă pe contrasens a intrat într-un autoturism.

În urma coliziunii, artistul a ajuns la spital, iar acum a oferit primele declarații.

@tania_plesa Cică official ii merge bine #official #bine #accident #hateg #moto #motorcycle #crbl #smiley #spital #masina #sanatate #grav ♬ sonido original - Tania????

„Vreau să vă spun că sunt bine, mă recuperez și vreau să-i mulțumesc Bărbosului că are grijă de mine. Îmi învăț lecțiile pe care poate trebuia să le învăț mai devreme. Le învăț acum, cu un preț că așa se întâmplă în viață. Vreau să mulțumesc tuturor cadrelor medicale care au avut grijă de mine și vreau să mulțumesc comunității moto din România, care a fost alături de mine și, bineînțeles prietenilor, familiei, fanilor și tuturor care ați avut un gând bun pentru mine. A contat foarte mult și nu vă mai faceți griji. Nu mai citiți toate știrile, pentru că nu sunt chiar așa... O să vă povestesc cum a fost în realitate. Dar, deocamdată, să știți că sunt bine. Motocicleta mea merge maxim cu 120 de kilometri la oră, dacă bate vântul din spate. Eu nu am o motocicletă puternică. Iar cu motocicleta asta am adunat vreo 8.000 de kilometri până acum. Nu sunt un teribilist și vreun rebel. S-a întâmplat. Nu mă mai acuzați. Sunt câțiva dintre voi care au dat știrile și care au acuzat că sunt un teribilist.  Motocicleta mea este o motocicletă simpatică. Bine, nu mai este acuma, că este praf, săraca. Vedem ce facem de aici încolo”, a spus CRBL.