Cristi Borcea  (53 de ani), fostul finanțator al celor de la Dinamo, a vorbit deschis despre bani, relația pe care o are cu Valentina Pelinel, și despre ce înseamnă să crească nouă copii, fiecare cu nevoi diferite.

Cristi Borcea, om de afaceri, fost acționar și antrenor la echipa de fotbal Dinamo București, are 9 copii, dar în realitate numărul persoanelor pe care le întreține financiar se ridică la 50, conform declarațiilor sale din cadrul unui podcast.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei, Mihaela Borcea, Alina Vidican, Dana Voiculescu și Valentina Pelinel. În prezent, Cristi Borcea e căsătorit cu Valentina Pelinel și au trei copii împreună.

De ce întreține 50 de persoane lunar

„Am fost și sunt gelos, normal. În momentul în care iubești, ești gelos. În momentul în care nu iubești, nu ești gelos. Întotdeauna în jurul oamenilor cu bani, oamenilor puternici, 90% din timp sau cu cine ne vedem, mă refer la toți, îți cer câte ceva, asta e problema.

Și am fost obișnuit și sunt obișnuit. Eu nu prea cer pentru că trebuie să dau altora. Nu aș vrea să facă calculele, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru nouă copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer la șoferi, bone.Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanent. Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii. Și atunci este normal că se uită majoritatea la tine și văd condițiile în care stau copiii mei și unde învață… Dar nu știu prin câte am trecut și ce am pătimit și prin câte suferințe, asta e viața” a spus Cristi Borcea.

Secretul ”tinereții veșnice” a lui Cristi Borcea: ”La 35 de ani am început și cu puțin botox”

 Cristi Borcea nu-și arată vârsta. Omul de afaceri în vârstă de 53 de ani apelează de ani de zile la tratamente faciale.

”Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.r.- Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, declara Cristi Borcea.

Foto FACEBOOK