Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a anunțat când are de gând să renunțe la fotbal. Superstarul ar vrea să mai rămână în activitate câţiva ani, cel puţin până la Euro-2024.

“Parcursul meu încă nu s-a terminat. Va trebui să îl mai susţineţi pe Cris ceva timp”, a spus Ronaldo. “Vreau să fiu prezent la Cupa Mondială din 2022 şi la Campionatul European din 2024. Mă simt foarte motivat. Ambiţia mea este mare”, a spus Cristiano Ronaldo.

Căpitanul Portugaliei a adunat 189 de selecţii şi este recordmanul mondial de goluri la echipa naţională, cu 117 reuşite. Dacă prezenţa sa la Cupa Mondială din Qatar se va confirma, Cristiano Ronaldo va disputa al zecelea mare turneu internaţional din cariera sa.

Ronaldo face avere din Instagram

Cristiano Ronaldo este cel mai influent fotbalist pe rețelele de socializare. Fiecare postare a portughezului generează un venit mediu de 3,5 milioane de dolari. 

Topul celor mai influenți fotbaliști este continuat Leo Messi cu aproximativ 2,6 milioane de euro/postare. Neymar și Mbappe îl urmează, cu o medie de aproximativ un milion de dolari.

Foto Facebook