Cristiano Ronaldo i-a făcut o surpriză plăcută unui prieten.

Fotbalistul portughez i-a făcut cadou un ceas de lux boxerului camerunez Francis Ngannou, înaintea meciului pe care acesta îl va disputa împotriva englezului Tyson Fury, campionul mondial la categoria grea, versiunea WBC, programat sâmbătă la Riad.

Ronaldo, mare fan ceasuri

Cristiano Ronaldo are o adevărată colecție de ceasuri de lux. Aceasta valorează peste 3 milioane de euro. 

Francis Ngannou (37 de ani), fost campion mondial din UFC la categoria grea, se va duela pe data de 28 octombrie, la Riad, în Arabia Saudită, cu Tyson Fury (35 de ani), campionul mondial din box la categoria grea.

Ceasul în valoare de 125.000 de euro, potrivit jurnaliștilor de la Marca, este ediţie limitată "Heart of Ronaldo" a Jacob&Co. Camerunezul a postat pe Instagram imagini cu momentul în care a primit ceasul. El apare alături de Jacob Arabo, copropietar al Jacob&Co.

„Am mers să-mi ridic cadoul aici, în Riad, înainte de luptă. Vreau să le mulțumesc atât magazinului Jacob&Co din Riad, cât și fratelui meu Cristiano Ronaldo”, a transmis campionul din UFC.

Ronaldo, cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, evoluează în prezent în Arabia Saudită, la echipa Al-Nassr, cu care a semnat în iarnă un contract în valoare de 200 de milioane de dolari pe sezon.

Foto Instagram