Cristiano Ronaldo a achiziționat o vilă de lux în Quinta da Marinha, localitate aflată la 30 de kilometri de Lisabona, despre care presa internațională a scris că e ”cea mai scumpă din Portugalia”.

Starul intenționează să se mute anul viitor când îi va expira contractul cu Manchester United. Fotbalistul în vârstă de 37 de ani ar urma să plece de la Manchester United cel târziu la finalul sezonului, când îi expiră contractul.

Fotbalistul lui Manchester United a plătit pentru construcție și îmbunătățiri aproximativ 21 de milioane de euro. Lucrările de amenajare sunt încă în derulare. 

Proprietatea are în total peste 3.000 de metri pătrați, cu o curte de 544 de metri pătrați, și se află într-un cartier rezidenţial de pe Riviera portugheză. Vila cu trei etaje are două piscine impresionante, grădini, o sală de forţă şi un garaj care poate găzdui 20 de automobile.

Ce proprietăți are Ronaldo

Atacantul lui Manchester United are şi cel mai scump apartament din ţara sa natală. Cristiano Ronaldo mai deţine alte şase proprietăţi. Pe lângă locuinţa pe care o renovează în prezent, portughezul mai posedă proprietăţi în Marbella, Manchester, Madeira, Madrid şi Torino.

Cristiano are chiar și un hotel de lux. CR7 Lifestyle Hotel are 174 de camere, un spa, un centru de afaceri, o sală de gimnastică, iar pe acoperiș este o piscină care oferă view panoramic asupra Munților Atlas.

Despre Cristiano Ronaldo

În vârstă de 37 de ani, Cristiano Ronaldo este golgheterul all-time al Ligii Campionilor, cu 140 de goluri, precum şi cel mai bun marcator din istorie la nivel de echipe naţionale (117 goluri în 191 de meciuri).

La nivel de club, el a marcat în total 701 goluri în 949 de meciuri oficiale, cele mai multe dintre ele fiind reuşite în tricoul lui Real Madrid (450).

Foto FACEBOOK