Cristiano Ronaldo este liber de contract după despărțirea de Manchester United. El a criticat dur clubul şi pe antrenorul Erik ten Hag, iar acum este în negocieri avansate cu saudiții de la Al-Nassr, potrivit presei internaționale.

Starul portughez este pe punctul de a semna un contract până în 2030. Potrivit ziarul spaniol Marca, Ronaldo urmează să semneze cu clubul saudit Al Nassr un contract pe şapte ani care prevede ca el să joace până în 2025 la această echipă, apoi să devină un ambasador pentru a ajuta Arabia Saudită să fie una din gazdele Cupei Mondiale 2030.

Salariu imens pentru Cristiano Ronaldo

Dacă va semna, Cristiano Ronaldo ar urma să aibă un salariu imens, de 200 de milioane de euro pe an în cei doi ani şi jumătate ca jucător al lui Al Nassr şi chiar mai mult pentru rolul de ambasador.Arabia Saudită îşi propune să organizeze CM 2030, prezentând o candidatură comună cu Egiptul şi Grecia.

Al Nassr îşi propune să se despartă de trei jucători ca să aibă fonduri suplimentare disponibile pentru salariul uriaş al lui Ronaldo.

"Ne-ar plăcea să-l avem pe acest jucător în campionatul nostru.Vrem să surprindem având mai mulţi jucători de top din toată lumea. Ca federaţie, am fi mai mult decât fericiţi. Am vrea să-l aducem aici", a declarat recent preşedintele Federaţiei saudite de fotbal, Yasser Al-Misehal.

Foto Facebook