Cristina Cioran se gândește să îi mai dea o șansă lui Alex Dobrescu. Cei doi s-au despărțit în toamna anului trecut, însă bărbatul își dorește să se împace cu mama fiicei lui. Actrița se gândește să îi mai acorde o șansă.

Potrivit declarațiilor vedetei, Alex Dobrescu este implicat activ în creșterea fetiței pe care o au împreună și contribuie financiar la cheltuielile necesare pentru bunăstarea copilului.

Cristina Cioran nu exclude împăcarea cu Alex Dobrescu, la 9 luni de la despărțirea cu scântei.

"El tot își dorește să ne împăcăm, dar… Vom vedea. Nu știu ce să zic în acest moment. Relația dintre noi acum e foarte bună, fetița e fericită. Și el contribuie cu cheltuielile', a declarat fosta prezentatoare pentru cancan.ro.

Alex Dobrescu o vizitează pe fetița lor, Ema, în vârstă de doi ani, care petrece mult timp cu bunica, mama vedetei. „Mama mă ajută foarte mult, chiar o voi lasă câteva zile la mama pe Ema, în perioada următoare, ca să pot să fac filmările pentru cooking show. Cu Alex, fostul meu iubit, bărbatul cu care am un copil sunt în relații foarte bune și este foarte implicat. Am observat că Ema, fiica noastră, este foarte fericită când se vede cu el”, a declarat Cristina Cioran.

Vedeta se pregătește să se întoarcă la muncă după concediul maternal:„O să mă întorc la muncă, la ARCUB, Centrul cultural al Primăriei. Copilul va merge la grădi. Îi face bine, că stă cu copiii, plus comunicarea cu oamenii specializați. Ea e foarte sociabilă, îi place cu lumea multă. Sunt foarte conștientă de faptul că ea trebuie să se dezvolte în comunitate, să-și consume energia. Creșă în zona mea nu e, va merge la privat. Nu vreau neapărat bonă, să stea numai cu ea. Când am nevoie, rămâne cu o prietenă sau cu taică-su”, a mai spus Cristina Cioran.

Vedeta este implicată în paralel în dezvoltarea unei emisiuni culinare pe canalul ei de YouTube, care urmează să fie finalizată în viitorul apropiat.

Foto Facebook