Cristina Ich și Alex Pițurcă, fiul fostului fotbalist și antrenor Victor Pițurcă, au avut o relație cu suișuri și coborâșuri și de multe ori nu au lăsat lumea din jur să își dea seama dacă ei mai sunt sau nu un cuplu.

Însă, în urmă cu mai multe Cristina Ich afirma că s-a despărțit definitiv de bărbatul alături de care are un copil, pe Noah. Ca mai apoi, la câteva săptămâni de la acel anunț, tânăra și Alex Pițurcă să fie din nou fotografiați împreună.

Acum, într-un interviu pentru Unica, Cristina Ich a făcut lumină și a afirmat că nu mai formează un cuplu cu Alex Pițurcă, dar că au rămas în relații foarte bune, de dragul fiului lor.

„Am avut norocul să păstrăm o relație normală și firească. Pot să spun că am fost și suntem prieteni buni. Și când spun asta nu mă refer la genul de prietenie în care împărțim bilete la cinema sau rețete de prăjituri. Când am hotărât să ne despărțim, a fost o decizie discutată și asumată ca fiind cea mai bună pentru amândoi. Nu a fost o despărțire în stilul «film dramatic», ci mai degrabă am trecut la capitolul «continuăm ca prieteni».

Am înțeles că suntem în același echipaj când vine vorba de Noah. Noi suntem echipa lui Noah, nu doar doi oameni care s-au intersectat pentru o perioadă. Nu ne-am despărțit în termeni urâți, nu am avut ceva de împărțit, ci mai degrabă am fost dedicați să fim părinții lui și să facem tot ce putem pentru el. Așa că, să facem o comparație în stilul lui Noah: suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune, cooperăm pentru a proteja interesul nostru comun, care este fericirea lui. În esență, suntem parteneri în misiunea de a-l crește pe Noah fericit și echilibrat”, a spus Cristina Ich pentru sursa citată.