După ce s-au iubit timp de mai mulți ani, iar la început au ținut relația secretă, iată că Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean și-ar fi spus definitiv adio.

Cei doi s-au mai despărțit și în trecut, însă de fiecare dată s-au împăcat, iar la un moment dat chiar au făcut o campanie de marketing din presupusa lor separare.

De această dată, atât Cristina Pucean, cât și Bogdan de la Ploiești, afirmă că s-au despărțit pentru totdeauna și că nu mai există nicio șansă de împăcare. Iar acum celebra dansatoare a dat un interviu în Fanatik în cadrul căruia a vorbit despre planurile ei de viitor.

Din câte se pare, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești, Cristina Pucean vrea să-și găsească marea dragoste și să devină mamă.

„Fericită sunt, doar că împlinită mă pot numi doar atunci când îmi întemeiez o familie. Cred că asta își dorește fiecare femeie când trece de o anumită vârstă. Orice femeie își dorește să fie mireasă la momentul potrivit. Îl aștept și eu pe al meu.

În postura de mamă aș fi o nebună! Dacă aș face fetiță, aș îmbrăca-o mereu în roz, ne-am certa pe farduri și chestii strălucitoare, dar totodată aș avea cea mai bună prietenă. Iar dacă ar fi băiețel, i-aș personaliza toate lucrurile și l-aș învăța tot ce este mai frumos. Cred că aș fi o mamă bună. Iubesc foarte mult copiii”, a spus Cristina Pucean.

foto: Instagram