Le-a rămas prea mică! Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își vând casa. Recent, soția lui Mădălin Ionescu a postat pe rețelele de socializare un anunț video în care spune ce decizie a luat.

Cei doi s-au hotărât să vândă vila în care locuiesc de ani buni. În ultimii doi ani, locuința de lux a fost renovată în totalitate.

Pentru că au o familie numeroasă, vor să-și schimbe vila cu una mai spațioasă.

„Ne vindem casa în care stăm pentru că vrem să ne mutăm în una care să fie un pic mai mare decât asta. Și asta e destul de spațioasă, luminoasă, cu camere mari, cu băi mari, cu spații de depozitare multe, însă nevoile noastre cer o casă un pic mai mare, și ne-am hotărât. Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune. Și da, nu e un proces așa, tocmai simplu, sau poate fi simplu - mă refer la partea cu mutatul, în mod special, că asta cu vândutul casei să zicem că nu-i așa complicat.

Oricum nu luăm nimic din casă, doar lucrurile personale: haine, acte, cam astea. În rest, nimic, mai ales că în ultimii doi ani am tot renovat prin ea: și baia de jos, și bucătăria este nou-nouță, după ultimele standarde moderne, camera de jos. care-i camera lui Filip, am eu dressingul meu care este făcut dintr-o mobilă așa, deosebită, livingul l-ați văzut, că m-ați tot întrebat. 

În fine, ideea este că ne-am hotărât și ne vom ocupa în perioada următoare de vânzarea casei”, a transmis Cristina Șișcanu.

Casa renovată modern are mai multe camere, băi spațioase, dotări moderne și o grădină.

Foto Facebook