Fără doar și poate, Carlo Ancelotii, în vârstă de 64 de ani, este unul dintre cei mai mari antrenori de fotbal pe care i-a avut vreodată această planetă.

Câștigător de patru ori al Ligii Campionilor (de două ori cu AC Milan și de două ori cu Real Madrid), Carlo Ancelotti a avut în urmă cu mai mulți ani o relație cu Marina Crețu, o româncă născută în Drumul Taberei din București, dar care a locuit în Italia.

Jurnalistă la bază, femeia l-a cunoscut pe Carlo Ancelotti pe când el era căsătorit, iar ea avea o relație. Chiar dacă afirmă că au început să aibă o relație abia după ce au fost amândoi liberi, Marina Crețu a fost numită ani de zile amanta antrenorului.

Invitată în podcastul lui Viorel Grigoroiu, românca a vorbit despre începutul relației cu Ancelotti, afirmând că antrenorul a observat-o prima dată.

„Țin minte că a jucat Modena cu Milan, am fost la o masă oferită de club și acolo am avut plăcerea și norocul să-l cunosc pe Carlo Ancelotti. Acela a fost momentul în care scânteia s-a aprins din partea lui. Din partea mea mai puțin, pentru că eu în acel moment eram într-o relație care era aproape de final.

Am ieșit afară și am vorbit vreo 40 de minute. În momentul în care m-am întors, mi-a spus Carlo: «O, dar cât ai vorbit la telefon»! S-a băgat cu mine în seamă. Stăteam la aceeași masă, eram aproape și mai schimbam câteva discuții, vorbeam. Apoi am vorbit la telefon și ne-am văzut după șase luni pentru prima dată.

El era șarmant pe atunci, frumos, deci trebuie să recunoaștem acum. A fost și este un bărbat foarte frumos. Dar știind că este însurat... Eu în momentul acela știam că e însurat. Normal că nu am stat să discut mai mult decât trebuie.

Numărul i-a fost lăsat, el l-a cerut. Și am vorbit șase luni la telefon. Câte o oă, o oră și jumătate pe zi. Nu ne vedeam. M-am dus și m-am întâlnit după ce am aflat că e singur. Ne-am întâlnit în restaurantul unui prieten. Am fost și în vacanțe împreună. Am început relația când era deja singur”, a spus Marina Crețu.

foto: YouTube