În ultimele luni, în presa din România au fost mediatizate tot mai des două personaje noi, despre care publicul larg nu cunoștea prea multe detalii: Romina Gingașu și Piero Ferrari.

Moștenitor al gigantului auto Ferrari, Piero este căsătorit cu o româncă, iar în ultima perioadă ei au venit foarte mult în România. Iar acum au promovat intens filmul „Ferrari”, care poate fi văzut și în cinematografele din țara noastră.

Cum sunt în plină campanie de promovare a filmului, Romina Gingașu și Piero Ferrari au dat tot mai multe interviuri, iar în unul dintre acestea, moștenitorul Ferrari a vorbit despre primul lui salariu, care i-a fost furat din casă.

„Primul loc de muncă a fost în 1965, la Maranello. M-am angajat în noiembrie. În prima zi, m-a dus într-o sală mare și mi-a arătat arhiva. Mi-a spus că este plină de piese stricate de la mașini de curse. Mi-a zis să fac un raport pentru toate piesele stricate, ca să țin minte greșelile făcute. Fiecare piesă stricată erau o cursă pierdută. Și m-am apucat de treabă. Tot timpul îmi zicea că trecutul este scris și că trebuie să ținem minte din trecut doar greșelile făcute. Viitorul este acum și tu poți să schimbi viitorul. Prezentul este doar o zecime de secundă.

Salariul la început a fost 80.000 de lire italiene. Salariul meu, cât a trăit tata, a fost tot timpul mai mic decât nivelul de responsabilitate. A fost o lecție pentru mine, dar a arătat și celorlalți angajați că nu primesc un tratament special sau un salariu special. Am ținut primul salariu într-un sertar din camera mea. Am lăsat o fereastră deschisă când am ieșit la cină cu mama mea, iar un hoț a venit și mi-a luat salariul”, a spus Piero Ferrari la Digi 24.

foto: captură PRO TV