Actualul tehnician de la PAOK Salonic e într-o formă de zile mari! Răzvan Lucescu în vârstă de 54 de ani are grijă de felul în care arată și depune eforturi pentru a fi activ și plin de energie.

Tehnicianul român a dezvăluit că urmează un regim alimentar bazat pe simplitate. Din meniul său nu lipsesc peștele și salatele. Răzvan Lucescu consumă multe legume la grătar și evită mâncarea gătită.

”Mănânc puțin, fac sacrificii și nu arăt ca la 20 de ani, arăt ca la 50 de ani… Fac eforturi. Încerc să mănânc cât mai puțin, încerc să mănânc cât mai mult pește, încerc să nu mănânc gătit.

Mănânc salate, legume la grătar sau la cuptor, deci cât mai simplu și natural. Beau un pahar sau două de vin seara, dar în timpul zilei nu beau deloc alcool. Fac sport, iar asta mă ajută și pentru relaxare, și mă ajută și să fiu pe teren, la antrenamente și meciuri, așa cum îmi doresc”, a mărturisit Răzvan Lucescu, într-un interviu acordat Playsport.

Fiul lui Mircea Lucescu locuiește la Salonic, Grecia, din 2021 și se pare că de aici a împrumutat dieta mediteraneană.

Potrivit mai multor studii, dieta mediteraneană este asociată cu un risc redus de apariție a mai multor boli cronice, inclusiv cancer, boala Parkinson, boala Alzheimer, diabetul de tip 2 și bolile cardiovascular.

De ceva timp, Răzvan Lucescu s-a calmat, s-a concentrat pe muncă și și-a schimbat mentalitatea datorită practicilor yoga, psihoanalizei și a meditației.

Antrenorul român e la al doilea mandat la formația din Salonic. El a antrenat pe PAOK în perioada 2017-2019, câștigând campionatul și două cupe. După un periplu la Al Hilal, Lucescu s-a întors în Grecia, în 2021. 

Captură PRO TV