În urmă cu aproximativ 5 ani, Dan Bittman și Liliana Ștefan au decis să pună punct relației pe care o aveau, însă timp de doi ani au mai locuit împreună, chiar dacă nu mai formau un cuplu.

Relația celor doi a durat aproape 30 de ani, iar în urma acestei povești de iubire s-au născut și trei copii. Și, chiar dacă au încercat să stea cât mai departe de camerele de luat vederi, ca și cuplu, separarea celor doi a fost surprinzătoare pentru mulți.

Acum, invitat în podcastul lui Mihai Morar, Dan Bittman a vorbit despre despărțirea de Liliana Ștefan, despre care spune că s-a făcut în condiții nu foarte amiabile.

„Liliana, mama copiilor mei, ea a fost femeia pentru care am și făcut copiii. Am stat de vorbă și ne-am sfătuit, am zis să facem un copil și, uite, am făcut trei. Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună. Am făcut multe împreună, ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei, nu poți să duci o lucrare atât de mare. Este o femeie deosebită, am spus întotdeauna și am să spun întotdeauna. De obicei, după ce se termină ceva, toți încep să vorbească unii despre alții. Eu, nu! Ea, în continuare, este pilonul educației copiilor mei. Dacă copiii mei sunt astăzi așa cum sunt, sunt datorită educației extraordinare și a răbdării ei. Mai ales că eu eram mai tot timpul plecat. Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape. Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă”, a spus Dan Bittman.