Dan Bittman a avut o relație de lungă durată de aproape 30 de ani, cu Liliana Ștefan, însă cei doi au ajuns la separare. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex, Patrick și Mark. În prezent, interpretul recunoaște este singur, fără nicio relație oficială.

Artistul în vârstă de 61 de ani nu s-a căsătorit niciodată, iar acum a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a dorit să meargă la altar.

Cu toate că s-a iubit cu numeroase femei celebre, Dan Bittman nu a făcut din căsătorie o prioritate: „Am considerat că nu e cazul. A fost un moment când era să se întâmple, nu a fost să fie. Datorită acelui moment, am creat piesa „Ți-am dat un inel”, care de fapt trebuia să fie o piesă tristă, dar a ieșit o piesă frumoasă (…) 100% se schimbă (n.r. – lucrurile după ce doi oameni se căsătoresc). Sunt oameni care nu pot trăi unul fără celălalt și care își dedică viețile unul celuilalt, ceea ce e foarte frumos, numai că lucrurile se schimbă. Pe vremuri oamenii se căsătoreau și din nevoie, dar acum se merge mai mult pe independență. Acum femeile vor să aibă o carieră, să aibă banii lor, să fie independente', a declarat Dan Bittman, pentru Antena Stars.

Sub formă de glumă, Dan Bittman a spus că este deschis la o relație amoroasă cu o femeie în etate care să aibă o avere impresionantă: „Tot ceea ce îmi mai doresc este o doamnă trecută de 70, 80 de ani, miliardară, nu milionară, miliardară, cu yacht cu trei punți, cu proprietăți și să își dorească să își petreacă timpul cu mine. Nu vreau să ofer nimic, doar prezența mea valoroasă. Poate găsesc vreo româncă miliardară”, a comentat Dan Bittman.

Foto Facebook