A trecut aproximativ o lună de când Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de Daniel Balaciu, soțul ei, iar fosta amantă a lui Nicolae Guță face aproape zilnic dezvăluiri despre starea în care se află.

Potrivit unor postări din mediul online, Dana Roba a dezvăluit pe pagina ei de Instagram că are momente când nu își simte jumătate de cap, mai exact partea stângă.

„Cum mă simt după operația de cap și dacă mă mai doare capul... Răspunsul este că da, am dureri foarte mari atunci când plâng sau când mă necăjesc. Începe să mă doară capul, pentru că mi se înfunda nasul. Nasul meu e deja înfundat și respir foarte puțin cu el, dar în acel moment în care plâng sau mă supăr începe să mă doară foarte tare. Partea stânga e amorțită foarte tare, nu simt nici când stau pe partea stânga, nici când pun mâna”, a spus Dana Roba.

Fosta amantă a lui Nicolae Guță le-a spus urmăritorilor ei din mediul online și la ce operații va mai fi supusă.

„Bună, dragele mele! Pentru cele care m-au întrebat în ce stare este piciorul meu și cum mă simt, vreau să vă spun că săptămâna viitoare am programare pentru operațiile mele de la cap, dar și altele. Și atunci domnul doctor neurochirurg îmi va da ok-ul când voi putea fi operată la mâini și, bineînțeles, după ce vom face mai multe investigații la piciorul drept, îmi va spune și ce se va întâmpla cu osul. Nu e rupt, dar ligamentele sunt afectate foarte tare de la loviturile de ciocan”, a spus femeia.