Ajunsă la 53 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în luna ianuarie, Dana Săvuică este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei pe care le-a avut vreodată România.

Vedeta, care este prima reprezentantă a sexului frumos din țara noastră care a pozat într-o celebră revistă pentru bărbați, a vorbit recent într-o emisiune cu întrebări despre ce nu i-ar ierta niciodată unui om.

„Trebuie să iertăm, este un lucru la care muncesc. Ce nu iert eu? Falsitatea. Prefer ca omul să-mi zică verde în față orice, decât să se uite frumos la mine și, pe la spate, să fie cu totul alt om. Prefer să fie sincer, să fie deschis, indiferent de consecințe, pentru că eu pot să înțeleg aproape absolut orice, dar să nu mă minți. Deci, asta nu aș ierta”, a spus Dana Săvuică.

Ea a afirmat însă că peste înșelat ar trece: „Depinde de ce te trădează. Acolo, s-ar putea să fie și vina ta. Apropo de trădare, de infidelitate, depinde. Poți să suporți și chestia asta, dacă e făcută ca terapie, ca să reușești să îți recâștigi partenera sau partenerul. Dar minciuna e cu totul altceva. Arată că ești o persoană perfidă, ascunsă, cu interese proprii. Înseamnă, normal că infidelitatea este tot o minciună. Ascunzi celuilalt că îl înșeli, dar, încă o dată: poate aș înțelege dacă mă înșală, pentru că nu i-am oferit ce trebuia, nu mă mai îmbrăcam, nu mă mai împopoțonam, dar nu minciuna”.