Prieteni de ani de zile, după cum au dezvăluit chiar ei, Dani Mocanu și Victor Micula s-au certat recent într-un live pe TikTok.

Deranjat e felul în care îi vorbea Victor Micula, Dani Mocanu i-a spus acestuia să nu îi mai vorbească de sus.

„Deblochează-mă, să vorbesc cu tine. Eu sunt altfel, nu vreau să vorbesc aici, nu-mi place. M-ai blocat pe Facebook, m-ai blocat pe număr. Eu te respect, dar dau la o parte toată rușinea și vorbesc aici. Tu îmi vorbești mie de sus și nu e frumos. Eu sunt șmecher. Eu nu spun că sunt mafiot. Eu spun că sunt un artist. Eu sunt băiat cu caracter. Ce bani mi-ai dat să îți cânt? Ți-am cântat că mi-ai fost drag. Nu-mi place să mă iei peste picior aici. Eu sunt singurul care te-am respectat. Să nu mai vorbești de sus cu mine. Te rog mult de tot. Dacă tu îmi vorbești mie de sus, n-am să cedez psihic, pentru că eu sunt șmecher, sunt calificat. N-o să te înjur. Ascultă-mă! Niciodată în viața mea nu te-am jignit și nu ți-am vorbit prost. N-am să cedez acum, că tu pozezi în șmecher. Băi... Dacă tu pozai în șmecher, nu mai erai înjosit de toată România. Lasă banii, că bani știm că ai. Milionare, șmechere, m-ai blocat. Vorbești prost. Eu vreau să își fac ție manevră? Ok, pentru mine ești un șmecher. Eu n-am vorbit prost de tine”, a spus Dani Mocanu.

În timpl dialogului, Victor Micula a spus că este mai șmecher decât Dani Mocanu și că manelistul i-a cântat pe bani nu doar o dată: „Vrei să le spun oamenilor ce îmi ceri tu mie? Să te ajut cu alea, cu alea... Nu vă jucați și nu vă prostiți cu mine, că nu... Eu nu îți vorbesc de mai sus decât sunt. Mafioții nu stau prin pușcării. Diferența dintre noi doi e că tu mi-ai cântat că ți-am dat bani. Un artist nu se îmbogățește dacă cântă de drag. Deaia nu mai pot eu că m-a înjurat ăla sau... Eu nu vorbesc de sus, vorbesc de unde sunt. Nu ne putem compara în nimic. În bani, în educație, în șmecherie, în nimic... Eu pot să mă numesc șmecher. Eu te-am căutat pe tine sau tu pe mine? N-am ce să vorbesc cu un viitor pușcăriaș care îmi cere prostii și tâmpenii, să mă înregistreze, să mă dea la procurori. Băi, omule, ce să vorbesc eu cu tine? N-am chef eu să îți scoți tu frații tăi, dând un pește mai mare, pe Micula. Eu n-am ce manevră să fac”.