La începutul lunii noiembrie, Daniel Onoriu a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a încălcat ordinul de protecție și s-a apropiat de soția lui, Isabela.

Acuzat de femeie că a amenințat-o în nenumărate rânduri, fostul pilot de raliuri a ajuns inclusiv la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, după cum a spus chiar el.

Acum, Daniel Onoriu a fost eliberat din arest și a avut o primă reacție despre ce s-a întâmplat în ultimele luni.

„Aș vrea să lămuresc pe toată lumea, să spun ce s-a întâmplat. Eu sunt un băiat pocăit, nu aș face rău niciodată în viața mea nimănui, că mi-e frică de Dumnezeu. Părinții mei sunt penticostali, eu sunt un copil care am crescut în Biserică și cu frica lui Dumnezeu, iar pe Isabela eu am iubit-o ca pe soția mea, i-am oferit respectul unei soții, așa cum face orice bărbat matur. Din păcate s-a terminat între noi, mi-a făcut lucruri foarte urâte, nu vreau să le spun, dar dacă ea a vrut să facă așa, atunci să fie sănătoasă în noua ei viață. Eu i-am dat ei niște mesaje să ne împăcăm, iar ea le-a făcut în Photoshop, nu știu cum a reușit, le-a editat și a trimis la procuratură mesaje cum că eu aș vrea să-i arunc acid de baterie pe față. Cum să fac eu așa ceva, când eu îmi iubesc femeia?! M-am dus atunci în seara aceea la ea acasă din iubire, am fost cu mama mea la ea acasă, mama mea a fost și mama ei timp de 5 ani și jumătate. I-am zis: «Isabela, te iubesc, hai să ne împăcăm»! Nu am înjurat-o, nu i-am zis nimic rău, i-am zis că dacă nu vrea să ne împăcăm, sun la 112 să mă autodenunț că mi-am încălcat ordinul de restricție. Am vrut să văd mai mult cât de mult îi pasă. A venit poliția, m-a luat, am dat declarații și după m-au dus la Obregia prima noapte, după la Secția 9, iar după la Arestul Central”, a spus Daniel Onoriu.