Considerată ca fiind una dintre cele mai mediatizate vedete din România, Daniela Crudu nu încetează să-și surprindă fanii.

Zilele trecute, tânăra a postat pe Instagram o fotografie în costum de baie, care a adunat câteva mii de like-uri și zeci de comentarii, însă care nu a fost pe placul tuturor internauților.

Chiar dacă mulți au lăudat-o pentru felul în care arată și au afirmat că o apreciază, au fost și fani care au scris în dreptul fotografiei că nu mai aduce deloc aminte de Daniela Crudu care era odată.

„Daniela, mi se pare că ai cam slăbit”, „Aoleu, cine e dânsa?” și „Nici nu te-am mai recunoscut” au fost doar câteva dintre comentariile primite de vedetă.

Pe lângă aceste mesaje, Daniela Crudu a primit însă și două mesaje care s-au viralizat rapid în mediul online. Vi le redăm întegral și needitate mai jos:

„Tu numai esti danela care neam andragostit de ea o rominie antreaga ai ajuns decit o unbra a cea ce ai fost si pacat ca ani aia numai se antorc anapoi mie dor de danela fata sinpla”

„Danela ai mina lipita decit de masine scunpe si sticle de vodka ce exenplu dai pt copi care urmaresc numai zic nimic de anbracamintea scurta mie rusine ca sint romin bv din cauza ta”