Fără doar și poate, David Popovici este unul dintre cei mai cunoscuți români la nivel mondial, datorită performanțelor incredibile pe care le are în sport.

Campion mondial, european și olimpic la înot, David Popovici deține și recordul mondial la proba de 100 de metri liber. Probă pe care, din păcate, la Campionatele Mondiale de Natație de la Fukuoka (Japonia) din 2023 a terminat-o doar pe locul al șaselea!

Întors în țara natală după ce a încheiat competiția, David Popovici a afirmat că are nevoie de o vacanță în care să își încarce bateriile. Însă nimeni nu se aștepta ca el să își petreacă timpul liber chiar pe plaiurile mioritice.

Potrivit unor imagini apărute în mediul online, după ce a revenit din Japonia, David Popovici a mers la aproximativ 100 de kilometri de București, la Băile Termale din Telega.

„Da, e adevărat. Campionul mondial al anului 2022, la Băile de Sare de la Telega”, a scris un internaut pe Twitter. „Respect! Asta demonstrează simplitatea si modestia lui”, a scris pe net un alt fan al lui David Popovici.