Anamaria Prodan a fost măritată aproape 10 ani cu Tibi Dumitrescu, fost baschetbalist. Impresara și Tibi Dumitrescu au fost căsătoriți din 1998 până în 2007 și au împreună două fete, Rebecca și Sarah.

Nunta celor a avut loc în Pennsylvania, SUA. Impresara s-a mutat atunci cu baschetbalistul în New Jersey, acesta jucând în acea perioadă la colegiul Montclair State University.

Deși au divorțat în urmă cu mai mulți ani, au o relație foarte bună. Vedeta a dezvăluit că ea a fost cea care a inițiat separarea de primul soț. Pe vremea când erau căsătoriți, Tibi Dumitrescu era o persoană liniștită, care nu dorea să fie în lumina reflectoarelor, precum Anamaria Prodan.

Cele mai frumoase amintiri sunt din America, din familia noastră, cu fetele. Erau foarte frumoase sărbătorile atunci, în familie. E ciudat, acum lumea mă întreabă de ce l-am lăsat pe primul soț. Pentru că sunt un om foarte bun și știu că merită mai mult decât pot eu oferi. Îmi aduc aminte cât e de frumos în Vegas de sărbători. Abia aștept să mă duc. Anul ăsta suntem toți acolo”, a spus Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

Cauza divorțului

"Tibi era baschetbalist, dar nu i-au plăcut camerele, publicitatea, reclama, a urât cu patimă notorietatea asta a mea, îl copleșea. Pentru mine era normal, m-am născut cu o mamă celebră. Știi de ce am divorțat? Ne-am pierdut în ani. Eu îmi doream să fiu în lumea reflectoarelor, Tibi era altfel de om. Când mi-am dat seama că îmi doresc cu totul și cu totul altceva... Voiam să mă întorc în România, să intru în impresariat, Tibi nu putea fi de acord cu așa ceva. El își dorea să rămânem în America, să ne creștem copiii, fără publicitate, fără camere.

Dar, l-am înțeles și eu am fost cea care a pus capăt căsniciei.L-am invitat la restaurant și i-am vorbit direct și frumos și că merită să găsească cineva care să îi pună lumea la picioare cum își dorește el. Și a avut noroc să o întâlnească pe Irina. El venea dintr-o familie de calitate. Mama lui lucra la comerț exterior, tatăl lui era șef la CTC. Tibi a crescut cu o educație aleasă, și el și fratele lui, Cătălin".

Cei doi au revenit în România și au mai stat împreună doi ani, deși erau divorțați. "Nu le-am spus fetelor de la început pentru că erau micuțe. Oricum stăteam în aceeași casă cu Tibi, dormeam în același pat, deși eram divorțați. Tibi m-a iubit dumnezeiește și pentru mine așa va muri", a mai spus ea.

"Îl țineam din egoism cu mine, pentru că mă iubea, mă idolatriza, dar eu nu puteam să îi ofer ce își dorea".

Din al doilea mariaj, Anamaria Prodan are un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior sau Bebeto, în vârstă de 15 ani.