Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de 8 ani de zile și vor ca în 2024 să se căsătorească oficial. Vedeta în vârstă de 41 de ani a mărturisit că s-a săturat să fie întrebată de ce nu are copii până acum.

Lora susține că își dorește mult să fie mamă și, într-un fel sau altul, va avea copii la un moment dat.

Cântăreața a recunoscut că a vrut la un moment dat să devină mamă, dar nu a avut omul potrivit lângă ea. Înaintea relației cu Ionuț Ghenu, Lora a fost căsătorită cu Dan Badea, de care a divorțat la doi ani de la nuntă.

În podcastul Lianei Stanciu, artista rupe tăcerea și explică: „Multă lume mă judecă fără să mă cunoască, fără să ştie multe lucruri. Atunci când am putut să am copii şi am vrut, am avut omul nepotrivit lângă mine, care nu și-a dorit, contrar spuselor lumii. El mi-a spus ceva, apoi când am avansat în relaţie, m-am trezit că nu corespundem, că nu avem acelaşi ţel. Nu şi-a dorit, deşi era foarte important pentru mine să îl fac. Totul s-a agravat, eu nu cred în imposibil, cred în Dumnezeu, el decide.

Voi fi mamă într-un fel sau altul, sunt sigură. Vreau să ajungă acest mesaj la alte femei: să ai grijă de tine nu este o dovadă de egoism, ca să poţi da altora bucăţi din tine trebuie să fii tu bine”.

Noi nu facem nimic ca să blocăm o posibilă sarcină. Într-un fel sau altul, dacă nu se întâmplă într-un fel, se întâmplă în altul. Eu nu cred că noi suntem pe planeta asta să iubim doar ce iese din noi. Un copil nu neapărat că o să-mi oprească planurile, dar o să le schimbe.

O să se schimbe puțin prioritățile, ceea ce nu e un lucru rău. Ne dorim, dacă Universul vrea pentru noi asta…Nu avem o relație platonică”, a dezvăluit ea.

Foto Facebook