Misha a dezvăluit de ce este singură la 5 ani de la divorțul de Connect-R. Cei doi s-au despărțit în anul 2018, dar au păstrat o relație apropiată și au avut numai vorbe de apreciere unul la adresa celuilalt.

Artista a spus de ce este în continuare singură, la 5 ani de la divorțul de tatăl fetiței sale, Maya. Nici Connect-R nu s-a afișat alături de vreo altă iubită.

Care este motivul

Ei au fost mereu discreți în ceea ce privește separarea. Cântărețul a continuat să trăiască alături de Misha și de Maya și nu s-a afișat alături de vreo altă iubită. Nici Misha nu a apărut cu vreun partener, iar acum a recunoscut că e singură.

„Nu știu dacă sunt fericită neapărat, nu pot să spun că neapărat sunt fericită, cred că sunt mai liniștită. Acesta ar fi un răspuns sincer. Nu mi-am găsit jumătatea, nu sunt în nicio relație, nici nu-mi doresc în momentul de față. Îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră, deci nu mă gândesc să îmi fac vreo relație, sunt super bine așa cum sunt cu mine și sincer nu simt în momentul acesta să întâlnesc pe cineva.Vreau să mă bucur eu de mine în primul rând, să-mi ofer timp, să pot să mă bucur de micile plăceri eu cu mine și să nu trebuiască să dau explicații nimănui, sunt ok așa. Îmi place foarte mult să petrec timp cu mine: să merg la un spa, să stau în casă, să mă relaxez, să fac o meditație, să ies cu prietenele, să mergem la un concert.

Atunci când ești într-o relație, cumva trebuie să împarți timpul tău și cu celălalt și să acorzi timp acelei relații, eu nici nu aș avea timpul necesar în momentul acesta pentru așa ceva și, sincer, nici nu-mi doresc. Dar în momentul de față pot să spun că sunt liniștită.Nu, chiar nu am niciun gând de genul acesta, nu cred că îmi doresc să mă mai recăsătoresc. Am făcut-o, am bifat-o și pe asta și nu simt nevoia să mai fac lucrul acesta, nu aș avea de ce. Consider că dacă e să întâlnești persoana potrivită nu te ține un act, nu înseamnă mare lucru și atunci nu cred, nu simt nevoia să fac acest pas încă o dată", a spus Misha petntru unica.ro.

Connect-R: Motivul real al despărțirii noastre este în cartea mea

„Totul se datorează ei. Noi suntem divortați de 5 ani, dar toate vacanțele ni le-am făcut împreună. Ne simțim bine împreună. E meritul ei. Ea e o doamnă. Motivul real al despărțirii noastre este în cartea mea. Pe 25 mai lansez cartea Din livada cu nuci”, a spus Connect-R într-un podcast.

Foto FACEBOOK