Denisa Nechifor a vorbit despre motivul rupturii dintre ea și "Prințul" Adrian Cristea.

Fotbalistul și vedeta au format un cuplu timp de nouă ani, iar din relația lor a rezultat o fată pe nume Rania, acum în vârstă de 15 ani. Cei doi s-au despărțit, însă, încă de pe vremea când Denisa era însărcinată cu copilul lor, dar au rămas în relații bune de dragul copilului.

Denisa Nechifor a rupt tăcerea în ce privește despărțirea de tatăl fetiței ei. Ea a mărturisit că ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când amândoi erau foarte tineri.

„Eram mici, eram foarte mici. El a venit la București, eu nu puteam să vin în Capitală foarte des pentru că făceam facultate. Eu țin foarte tare la educație și la scoli, motiv pentru care le-am și făcut. 

El voia tot timpul să fiu cu el aici, nu puteam. Era greu la Dinamo…eu aveam treaba mea. Chestii de viață, nimic foarte grav, care se adună însă, picătură cu picătură. Suntem despărțiți de 15 ani și jumătate, dar nu s-a pus niciodată problema să ne mai împăcăm', a declarat Denisa Nechifor, în podcastul lui Viorel Grigoroiu. 

Cum a început relația dintre Denisa Nechifor și Adrian Cristea

Cei doi s-au îndrăgostit pe vremea când Adrian Cristea nu cunoscuse încă celebritatea: Când l-am cunoscut pe Adi, eram cu un băiat care era foarte bine. L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic. Eu am fost cu Adi când era la Iași, foarte puțin când a venit la București. Viața mi-a demonstrat că am luat un băiat super simplu, în detrimentul unuia care avea tot ce trebuie, care era bine”, a mai spus Denisa Nechifor.

În luna septembrie, Rania a împlinit 15 ani, iar Cristea și Denisa i-au fost alături la petrecerea aniversară. 

Fostul jucător de la Dinamo şi FCSB s-a retras din fotbal în urmă cu şase ani. Adrian Cristea a adunat 9 selecţii la echipa naţională a României. Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Dinamo, peste 160. După retragere, şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. Acum are un proiect în zona sportului.