Vica Blochina nu are de gând să-și pună pirostriile! La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România spune că nu va face marele pas niciodată.

Vedeta nu a mai fost căsătorită până acum și nici n-are de gând să o facă. Motivele sunt de ordin financiar.

Într-un interviu pentru cancan.ro, la întrebarea: Te-ai gândit să îmbraci rochia de mireasă? Vica Blochina a răspuns clar:

"Niciodată nu m-am gândit și nu o să fac lucrul ăsta, nu am simțit nevoia. E foarte bine așa, crede-mă. Pentru ce, stai să îți explic. De ce m-aș mărita eu în România, ce aș avea de câștigat?! Mă căsătoresc cu unul cu bani mulți, în România. Și mă despart de el. Păi ăla care are bani mulți, ia totul și pleacă. Ăla are relații și bani. Oricum, Statul român nu ajută deloc treaba asta.

Dacă eram în Franța sau în Israel, atunci era altă poveste, pentru că dacă acolo ești căsătorit și soțul te înșală și te desparți din cauză că te-a înșelat și e infidel. Toată viețișoara lui trebuie să plătească pensie alimentară la nivelul la care a trăit soția cu el. Dar aici, Doamne ferește, mai ia și tot ce am eu pe numele meu! Nu îmi trebuie mie așa ceva, am văzut-o pe Loredana Chivu, nu mai vreau!", a declarat blondina.

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Piţurcă. Fosta balerină de la Melody are şi un băiat alături de fostul selecţioner, băiat pe nume Edan, care locuieşte în prezent alături de tatăl lui.

Vica Blochina: „De ce m-aș mărita eu în România, ce aș avea de câștigat?”

Vedeta a mărturisit că a fost cerută de multe ori în căsătorie, dar nu a ajuns la altar. În ceea ce privește viața intimă, Vica Blochina nu vrea să dea prea multe detalii: " N-o să spun niciodată cum stau cu dragostea. Nu am cum să povestesc așa ceva, nu mă laud cu așa ceva. Ăia care se laudă, nu se întâmplă absolut nimic, crede-mă!"

Foto Facebook