La aproximativ trei luni de când a fost băgată în spital în comă și și-a revenit ca prin minunte, după ce a fost bătută cu bestialitate de către soțul ei, Dana Roba încearcă să își trăiască liniștită viața.

Din păcate, acest lucru nu este încă posibil, deoarece se judecă cu soțul ei, care este în continuare în arest și care și-ar putea petrece următorii ani din viață în spatele gratiilor.

Imediat după ce și-a revenit din comă, Dana Roba a dezvăluit că avea în casă 30.000 de euro, sumă pe care nu a mai găsit-o după ce a ieșit din spital. Banii ar fi ajuns, după cum afirmă chiar ea, la socrii ei!

„Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei 30.000 de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de 10.000 de euro”, afirma la acea vreme Dana Roba pentru Playtech.

Acum, într-un interviu pentru Spynews, fosta amantă a lui Nicolae Guță a afirmat că, dacă își va recupera banii, o va lăsa pe mama soțului ei să-și vadă nepoatele.

„I-am transmis cumnatului meu că, dacă îmi vor da actele și banii înapoi, atunci pot vedea fetele două ore pe zi, în prezența mea. Fără prezența mea nu le vor mai vedea niciodată. Mi-a zis că îi va transmite lui Daniel să-mi zică unde sunt actele. Evident că a mințit, am controbăit toată casa și nu le-am găsit niciunde, am fost la notar și am scos actul de pe apartament, am scos și diploma de make-up artist”, a spus Dana Roba.