Despărțiți de aproximativ o lună, Deea și Dinu Maxer își continuă viața pe drumuri separate, după o relație care a durat aproximativ 18 ani!

Chiar dacă nu a trecut foarte mult timp de când cei doi s-au despărțit, iată că jurnaliștii de la Click au reușit să-l surprindă pe Dinu Maxer alături de o brunetă misterioasă, despre care apropiații artistului au spus că este noua lui iubită. Pus în fața declarațiilor pe care le-au făcut prietenii lui, Dinu Maxer nu s-a mai putut ascunde și a recunoscut la o televiziune mondenă că iubește din nou.

„Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este, chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție. Am fost la o prietenă la o zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evolua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense, sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat, că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu, că am ieșit dintr-o relație de 17 ani și jumătate și este mai greu”, a spus Dinu Maxer.

După declarațiile acestuia, jurnaliștii de la SpyNews au contactat-o pe Deea Maxer, pentru a afla ce spune despre noua relație a fostului ei soț. Însă răspunsul ei a fost unul destul de scurt: „Nu comentez absolut nimic. Nu am nimic de declarat”.