În urmă cu foarte mulți ani, pe când încă era un fotbalist la mare căutare, Adrian Cristea avea o relație cu Denisa Nechifor, femeie care i-a dăruit și un copil, pe Rania.

În vârstă acum de 15 ani, Rania locuiește alături de Denisa Nechifor, însă fata nu a simțit niciodată că i-ar lipsi ceva, după cum afirmă chiar fosta parteneră de viață a „Prințului”.

Vedeta a stat de vorbă cu jurnaliștii de la WOWbiz, cărora le-a dezvăluit în ce relații a rămas cu Adrian Cristea. În cadrul interviului, ea l-a și dat de gol pe fostul fotbalist: acesta nu doar că a cooperat mereu cu ea, dar e și foarte ascultător când vine vorba despre fata pe care o au împreună!

„Nu știu dacă suntem părinți model, dar suntem niște părinți normali. Eu am lăsat foarte mult de la mine, de-a lungul timpului, când am avut și noi problemele noastre. Mi-am dat seama că binele copilului meu, integrarea ei și psihicul ei sunt cele mai importante și trebuie să trecem peste anumite orgolii, situații personale care nu își mai au rostul în momentul în care doi oameni nu mai sunt împreună. Nu avem mize, nu avem de împărțit lucruri, cred că și asta e foarte important.

Adi cooperează. Cooperăm foarte bine, ne înțelegem foarte bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că tatăl ei mă ascultă, pentru că eu consider că îmi dau tot sufletul pentru a-i face copilului viața frumoasă și bună. Cred că am avut și noroc, că dincolo de orice a fost, am ajuns la un numitor comun”, a spus Denisa Nechifor pentru sursa citată.

foto: Instagram