Jade, o tânără care are aproximativ 40 de milioane de vizualizări pe TikTok și este urmărită de peste 1,6 milioane de persoane, a realizat un video de-a dreptul halucinant pe un alt cont al ei, pe care are mai puțini urmăritori.

Dacă jade.loves.crime este contul ei principal, iată că tânăra a folosit de această dată contul jade.explains.death pentru a vorbi despre momentul în care a crezut că a murit.

După cum a spus Jade, în anul 2011 a făcut o insolație foarte puternică, în urma căreia a leșinat în propria ei casă. Norocul ei a fost că lângă ea se afla o prietenă care a sunat imediat la ambulanță.

Chiar dacă echipajul de urgență a ajuns destul de repede, tânăra din SUA afirmă că a fost moartă timp de trei minute, perioadă în care totul în jurul ei a fost negru!

@jade.explains.death Dear Diary…. #storytime #autopsy #innerthoughts #strangescience ♬ original sound

„Totul s-a întâmplat într-o fracține de secundă, dar s-a simțit ca și cum ar fi durat mult mai mult. Senzația de rău am simțit-o ca și cum m-ar fi lovit tone de cărămizi. Simțeam că mi se umflă capul, în timp ce restul corpului părea că se îngustează. Nu am mai trecut niciodată prin asta. Am fost împăcată cu gândul că mor, deoarece îmi doream să dorm veșnic. După care totul a devenit negru complet și am conștientizat că urmează să mor”, a spus Jade.