Diana Dumitrescu este îndrăgostită lulea de soțul ei Alin Boroi. De 9 ani, actrița are o relație amoroasă cu afaceristul, iar în 2018 cei doi s-au luat și cu acte. Ei au împreună un băiețel pe nume Carol.

Vedeta în vârstă de 40 ani a declarat recent într-un podcast că nu își poate imagina viața fără partenerul ei. Chiar dacă relația a avut suișuri și coborâșuri, cei doi sunt de nedespărțit. De-a lungul timpului mariajul lor a suferit transformări, dar au știut mereu cum să depășească momentele grele.

Diana Dumitrescu, topită după soț

De oricât de multe probleme ne-am lovi eu și Alin de neînțelegeri, de certuri sau ne-am jigni sau alte lucruri, noi doi suntem făcuți unul pentru celălalt și i-am spus că prin toate încercările prin care a trecut relația noastră timp de nouă ani nu mai scapă de mine. Este pe viață! Adică cum, necum, cu suferințe, cu lacrimi, vom trece peste toate dar vom rămâne împreună până la adânci bătrâneți. I-am zis că eu vreau să mor prima că nu pot să trăiesc fără el. Este foarte simplu! Eu nu pot să îmi imaginez nici măcar o secundă viața fără el și spun asta în condițiile în care noi doi suntem certați de vreo două zile.

Eu nu pot să văd viața mea fără acest bărbat lângă mine. Eu fără el să vorbesc la telefon de patru – cinci ori pe zi, să îl sun și să îl întreb ce face și unde este sau să mă sune să mă întrebe dacă sunt bine și să îmi trimită mesaje. Eu nu îmi văd viața fără el și nu văd alt bărbat în locul lui. Eu pe el îl vreau, așa cum este el cu bune și cu rele ale lui pe care eu le-am învățat și cu care sunt obișnuită, eu nu mai văd altfel viața”.

Actrița a mai dezvăluit că ea și soțul ei nu mai dorm în același pat de când a venit pe lume fiul lor, în urmă cu 4 ani.

Problema a fost că în momentul în care Carol a împlinit un an nu a mai vrut să doarmă singur și am zis noi să facem cu rândul. A ținut așa vreo 2 săptămâni, până când s-a îmbolnăvit copilul și a dormit doar mama cu el și pa la revedere, copilul are 4 ani, mama doarme cu copilul.Acum înțelegi care e problema în toată relația noastră?

De aia zic că lucrurile nu s-au așezat așa cum ar fi vrut Alin, că el își imagina că noi doi o să stăm liniștiți să dormim în patul nostru, să ne facem lucrurile noastre de cuplu și așa mai departe și copilul să doarmă liniștit în camera lui, lucru care nu se întâmplă și am încercat să fac trecerea de mai multe ori, dar se trezește noaptea și mă caută.Ăsta e singurul minus din viața noastră, că eu și soțul meu nu dormim în același pat, dar nu este ceva peste care nu trecem și nu este ceva nemaivăzut, dar evident că lucrurile nu mai merg în același ritm', a dezvăluit Diana Dumitrescu.

Foto Facebook