Diana Șoșoacă, în vârstă de 46 de ani, este avocată și a ajuns să ocupe scaunul de senator al partidului AUR, în urma alegerilor din decembrie 2020. Personaj controversat pe scena politică din România, Diana a dezvăluit detalii intime din viața privată. Senatoarea a făcut dezvăluiri și despre relația pe care o are cu soțul ei, Silvestru.

Ce fel de soție este Diana Șoșoacă? 

Înainte să-l cunoască pe actualul soț, Silvestru, senatoarea a mai fost căsătorită de două ori. Diana și Silvestru Șoșoacă sunt căsătoriți de câțiva ani, iar bărbatul activează într-un domeniu foarte diferit față de cel al senatoarei.

Având în vedere că are o personalitate puternică, de multe ori s-a scris că ea ar deține controlul în familie. Se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Potrivit declarațiilor sale, atunci când este acasă, soțul ei este cel care conduce discuțiile, iar ea ține tot timpul cont de sfaturile venite din partea lui.

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România. Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun.

Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie (n.r așa a cucerit-o soțul pe Diana Șoșoacă). M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală.”, a povestit Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă, la un pas să devină o mare balerină

Deși a ales avocatura în cele din urmă, Diana Șoșoacă a dezvăluit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că ar fi putut să devină o mare balerină. În copilărie, senatoarea a făcut sport de performanță, dans și balet. Deși a avut spectacole și spune că era foarte talentată, în cele din urmă, Diana Șoșoacă a ales Dreptul. 

„Am avut spectacole pe scenă, eram slabă și foarte talentată”

„Nu îmi plăcea extraordinar de mult baletul, dar făceam balet, gimnastică și dansuri în același timp. Am făcut vreo 14 ani. Am avut și eu spectacole pe scenă, eram foarte slabă și eram foarte talentată, dar a trebuit să mă las pentru că am dat la facultate, iar la Drept trebuie să înveți foarte mult. Oricum mie îmi plăcea să citesc foarte mult. Pe mine, mama mă certa pentru că mă găsea la 3-4 dimineața cu cartea în față. Nu dormeam. S-au cam schimbat vremurile. Văd că acum trebuie să îi cerți pe copii să citească. Trebuie să îi pui să citească, au gadget-urile astea, au tehnologia, nu știu cum am fi reacționat noi dacă am fi avut atâta tehnologie care să ne distragă atenția. Să știți că am avut spectacol chiar și în „Lacul lebedelor” și a fost un succes. Nu am făcut-o vreodată ca să ajung o mare balerină, gimnastă, dansatoare sau ceva de genul ăsta. Era normal să faci gimnastică, balet și dans. Astea se făceau, așa era normal.”, a spus Diana Șoșoacă, conform sursei citate mai sus.

Foto Facebook