Dorian Popa este, fără doar și poate, unul dintre cei mai de succes bărbați din România.

După ce a debutat la PRO TV și Acasă cu LaLa Band și Pariu cu Viața, acesta a devenit un artist de succes și un influencer cunoscut de o țară întreagă.

Pe lângă faptul că lansează melodii și cântă, apare în emisiuni, face vlogguri și recomandă diferite produse, Dorian Popa a devenit și dezvoltator imobiliar. Iar într-un material video realizat recent de Andy Popescu, artistul a dezvăluit câți bani a câștigat în această vară doar din concerte.

„Muzica produce foarte mulți bani. Vara asta cred că din concerte am făcut vreo 300.000 de euro. Da, muzica produce foarte mulți bani. Dar știi care e faza? Problema e că nu te poți baza pe muzică, nu e constantă. De-aia am ales varianta cu construcțiile și hai să spun că poate și YouTube-ul ar fi un pic mai statornic și mai concret decât muzica, dar nici YouTube-ul nu e”, a afirmat Dorian Popa.

Vedeta nu s-a ascuns și a dezvăluit și când a făcut primul lui milion de euro: „Cred că sunt vreo cinci ani. Teoretic, primul milion de euro, când mi-am terminat casa. Dar cu tot cu casă, adică nu vorbim de bani cash, vorbim de valoarea netă. Cu tot cu casă, acum 4-5 ani, când mi-am terminat casa. În casă am băgat vreo 500.000 de euro și pe lângă cu ce mai aveam active, mașini și bănuții mei, acumulam un milion de euro”.